DNV GL Danmark

Breadcrumbs

Business Assurance

Som en af verdens førende certificeringsorganer bidrager vi til, at optimere vore virksomheders organisationer, produkter, medarbejdere, faciliteter og forsyningskæder, gennem certificering, verificering, assessment og kurser.

Om DNV GL - Business Assurance

SHARE:
PRINT:
Business Assurance - DNV GL

Med mere end 70.000 certifikater udstedt på verdensplan, pålægger det DNV GL brandet et stærkt engagement inden for sikkerhed, kvalitet, og bekymring for miljøet. I årevis har vi været den foretrukne certificeringspartner for mange internationale, samt for mindre og mellemstore virksomheder.

Med DNV GLs stærke lokale organisation og tilstedeværelse, netværk af globale erfaringer og anerkendte faglige kompetence på tværs af brancher gør, at vi er en ideel partner for virksomheder i alle sektorer. Vi samarbejder med vores kunder for, at hjælpe dem med at skabe værdi, og opfylde omverdenens økonomiske, sociale og miljømæssige krav.

Gennem vores certificering, verificering, assessments og kursus ydelser, styrker vi vores kunders organisationer, produkter, medarbejdere, faciliteter og forsyningskæder. Med erfaringer fra virksomheder i de fleste brancher og samarbejde med nogle af verdens førende virksomheder gør, at vi helt sikkert også kan hjælpe dig.

Vores kerneområder er:

  • Certificering af ledelsessystemer- Vi har udstedt mere end 70.000 certifikater.
  • Supply Chain Management - Adressering risikoen i hvert link, fra råvare til slutprodukt.
  • Produktcertificering - Sikre adgang til globale markeder og mere bæredygtige produkter.
  • Verifikation - Sikre overholdelse af regler og forskrifter.
  • Personcertificering- Sikre og skabe tillid til individuelle kompetencer.
  • Uddannelse – Inden for kvalitet, sikkerhed, miljø og virksomheders ansvar.

Vores mission er at beskytte liv, ejendom og miljø. Vi samarbejder med vores kunder om deres udfordringer i dag, og fokusere på et bredere syn på i morgen, gennem vores strategi "Bæredygtighed i alt hvad vi gør". Dette implementeret i vores services og ydelser gør, at DNV GL bidrager til en sikker og bæredygtig fremtid.

Kontakt os Hvordan kan vi hjælpe dig? Tag kontakt til os