DNV GL Danmark

Vi hjælper dig med at være klar til konverteringen til de nye ISO-standarder

Inden 15. september 2018 skal alle ISO 9001 og ISO 14001 certificerede virksomheder være konverteret til de nye udgaver af standarderne, der er udkommet i slutningen af september 2015.

SHARE:
PRINT:
Bridge Gap

Vi har gjort det let for dig, at være klar. For Det er vigtigt, at I er forberedt på konverteringen, da kravene i standarderne ændrer sig væsentligt på flere områder. Vi har samlet al den viden du skal bruge for at være klar til konverteringen her på vores hjemmeside,

Hvad skal du gøre

Inden næste audit er det vigtigt, at du får et overblik over, hvilke ændringer der er nødvendige i jeres system så vi sammen kan planlægge konverteringen. Vi har gjort det let for dig, og har udviklet et værktøj, der kan give dig et hurtigt indblik i om I er klar til konverteringen. Det er derfor en god idé, at du gennemfører vores self-assessment inden næste audit, så du er klar til at drøfte næste skridt med jeres auditor og evt. aftaler en mere gennemgående screening af systemet forud for konverteringen. Du finder vores self-assessment her

emptyVed konverteringen gennemføres et mindre audit, der sikrer, at jeres system er opdateret med de nye krav, og efterfølgende udstedes et opdateret certifikat. 

Konverteringen kan ske på et hvilket som helst tidspunkt når I er klar til det – mest fordelagtigt for jer, er det at gennemføre konverteringen i forbindelse med et i forvejen planlagt opfølgningsaudit eller recertificering. Omfanget af konverteringen er forskelligt fra virksomhed til virksomheder, og skal derfor planlægges i god tid med os, så vi sikrer ressourcerne, da mange virksomheder skal konvertere samtidigt.

Kontakt os Har du spørgsmål angående de nye ISO standarder? Kontakt os