DNV GL Danmark

Kom godt i gang med jeres certificering

SHARE:
PRINT:
Certification by DNV GL
Certificering, i forhold til en standard, er resultatet af en vellykket vurdering af en uafhængig tredjepart, som DNV GL - Business Assurance.

Uanset om det drejer som om certificering af et ledelsessystem eller et produkt er en certificering et bevis på, at du overholder de nationale eller internationale standarder. Men hvor skal du starte din rejse mod en certificering og en mere bæredygtig performance?

Certificeringsprocessen vil altid variere i forhold til forskellige tjenester, såsom der er tale om certificering af ledelsessystemer eller produkter. For at guide dig gennem vejen til certificering, har vi valgt at tage udgangspunkt i certificering af et ledelsessystem. Besøg vores sider omhandlende produktcertificering, hvis du er på udkig efter informationer om disse ydelser.

Hvordan forbereder jeg mig til en akkrediteret certificering?

Når du har besluttet dig for det ledelsessystem du ønsker at implementere, er der visse foranstaltninger der får dig godt i gang. Enkelte tips har vist sig uvurderlige for virksomheder i deres certificeringsproces, så hav disse med i dine overvejelser:

• Sørg for at begynde processen med den rette attitude.

• Hav en komplet forståelse af begrebet angivet i standarden, og brug standarden som en vejledende skabelon til, at definere dit ledelsessystem.

• Forstå hvad anvendelse og konsekvenserne af standarden vil betyde for din virksomhed.

• Brug standarden som et værktøj til kontinuerlige forbedringer.

• Hav en forståelse af de risici og processer, der vil påvirke din organisations evne til at realisere sin forretningsstrategi.

• Vælg din partner (certificeringsorgan) omhyggeligt.

Kontakt os Hvordan kan vi hjælpe dig? Tag kontakt til os