DNV GL Danmark

Alt om de nye ISO standarder

SHARE:
PRINT:

På denne side har vi samlet de fire vigtigste skridt du skal tage i arbejdet med at sikre overensstemmelse med de nye standarder. Book en screening, tilmeld dig et kursus eller tag temperaturen på dit ledelsessystem med vores online self-assesment.

Mountain climber

Screening - hvor har dit ledelsessystem de væsentligste GAP?

DNV GL har udviklet en screening, der kan give dig overblik over dine indsatsområder i arbejdet med at implementere de nye ISO-standarder og HLS-kravene (High Level Structure). Screeningen identificerer de væsentligste GAP i dit ledelsessystem og rater implementeringsgraden, så du kan bruge screeningsrapporten som udgangspunkt for en handlingsplan, der sikrer overholdelse af alle kravene inden du skal konvertere til de nye udgaver af standarden. Book en screening hos DNV GL allerede nu.


Book Screening - CTA
CG Smart Energy Testing

Tag temperaturen på dit ledelsessystem

Vil du have en temperaturmåling på, hvor langt din virksomhed er, kan du tage vores ”self-assesment”, hvor vi med en række spørgsmål relateret til de nye krav giver dig et hurtigt overblik over modenheden i dit ledelsesystem, og hvad der mangler for at du er klar til konverteringen til de nye krav.