DNV GL Danmark

En screening gør overgangen til de nye ISO standarder lettere

I hvor høj grad møder du kravene i de nye ISO standarder, og opdager de områder hvor du har behov for at gøre en ekstra indsats i forhold til overgangen.

En screening er et naturligt skridt i overgangen til de nye ISO standarder. Udbyttet af en screening er, at den giver dig et klart billede af, hvor du står, og hvor du skal hen. Ligeledes er det muligt at kombinere screeningen med eksempelvis en workshop for ledelsesgruppen, og gøre dem opmærksomme på hvad forandringer i de nye ISO standarder indebærer for dem.

Hvordan foregår det?

En screening omfatter 1 dag (8 timer), hvor vi gennemgår dit/dine ledelsessystem(er) i forhold til de nye standarder for ISO 9001, ISO 14001, ISO 45001 eller ISO 22000, og giver dig et fundament der vil hjælpe dig med at lykkes i overgangen til de nye ISO standarder:

  • Eksterne faktorer; hvad påvirker dig - og hvad er du påvirket af?
  • Risici og muligheder; identifikation og styring for at opnå dine forretningsmæssige mål.
  • Management; udvikling af business strategi for bæredygtig udvikling.
  • Brug af resultaterne i dine daglige aktiviteter og dine processer?

Kr. 21.600,00

Vores forberedelse samt rapportering er inkluderet i prisen. Hvis dit ledelsessystem er særligt komplekst eller organisationen meget stor, eller du på anden vis har behov for en mere omfattende screening, så kontakt os for et tilbud.

Book din screening herunder: