DNV GL Danmark

Hvorfor samarbejde med os?

SHARE:
PRINT:
Business Assurance - DNV GL
Virksomheder har meget forskellige ledelsessystemer, hvorfor vi tilbyder mere end ticket-to-trade. Et samarbejde med os er vejen til løbende forbedringer og bæredygtige virksomhedsresultater.

Vi er en af verdens førende certificeringsbureauer, som tilbyder det seneste indenfor ledelsessystemscertificeringer. Med mere end 70.000 udstedte certifikater på verdensplan, fremkalder vores navn et stærkt engagement til sikkerhed, kvalitet og miljøet. I flere år har vi været den foretrukne certificeringspartner for Fortune 500 kunder såvel som mellemstore og små virksomheder. 

Med følgende egenskaber er vi godt udrustet til, at imødekomme jeres organisations certificeringsbehov: 

Vil tilbyder Risk Based Certification som standard metoden ved alle ledelsessystemscertificeringer. Med vores risikobaserede tilgang til certificering får I mere end bare et certifikat. Vores auditorer evaluerer, hvordan jeres ledelsessystem håndterer risici i forhold til at identificere styrker, svagheder og forbedringsmuligheder. 

  • Vi leverer et one-stop-shopping koncept ved at tilbyde en række certificeringsydelser. Gennem kombineret certificering kan vi forbedre effektiviteten af certificeringsprocessen ved samtidig at vurdere jeres ledelsessystem med flere standarder. 
  • Vi har kontorer over hele verdenen, som kan yde lokal støtte til jer. Vores ansatte taler det lokale sprog og har kendskab til de lokale behov, praksisser og det lokale marked.  Lige meget hvor I er, eller hvilken branche I befinder jer i, sørger vores auditorer for at have kendskab til netop dette. 
  • Vi er et af de få certificeringsbureauer, som er aktivt involveret i udviklingen af nye internationale standarder som for eksempel arbejdsmiljøstandarden OHSAS 18001.
  • Vil tilbyder kurser, som er relevante til at forberede audits samt til at få mere ud af selve audittene. 
  • Vi har en af de mest stringente auditoruddannelser og kvalificeringsprogrammer i branchen, som garanterer, at vores Risk Based Certification ydelser bliver leveret med den højeste kvalitet hver gang og hvor som helst. Vores auditorer taler det lokale sprog og kender de lokale behov, praksisser samt det lokale marked. De kender jeres branche, og er trænet i at forstå de udfordringer, I har. De forstår forholdet mellem jeres forretningsmål og de operationelle processer i jeres virksomhed. 

I er velkomne til at kontakte os, hvis I ønsker flere informationer fra en af vores auditorer, før I starter. Klik blot på nedenstående "Hvordan kan vi hjælpe dig", og en af vores repræsentanter vil kontakte jer hurtigst muligt. 

Kontakt os Hvordan kan vi hjælpe dig? Tag kontakt til os