DNV GL Danmark

Breadcrumbs

Er du klar til at møde 2016? | Fødevarer

SHARE:
PRINT:
Food chain traceability
I DNV GL ligger din virksomheds ledelse af kritiske områder os meget på sinde. Vi har kigget i krystalkuglen og giver hermed vores bud på, hvilke udfordringer, krav og forventninger du vil møde, hvis du arbejder med ledelsessystemer i det daglige.
  • Published:
  • Author:
  • Keywords: Business Assurance, Food and Beverage
Contact:

Jeres kunder efterspørger bedre styring og ”nye” certificeringer hos jer og hos jeres leverandører – hvad vælger du?

Flere efterspørger certificering i henhold til GFSI-godkendte standarder med fokus på sikkerhed for forbrugeren. Har du nok viden om certificeringsmuligheder inden for fødevarer, emballage og foderproduktion? Forstår du kravene i standarderne? Har du udfordringer med implementering? Med 3 nye fødevareauditorer kan vi imødekomme dine behov, så vi nu dækker viden om alle de nyeste standarder inden for GFSI. Så kontakt os endelig for et møde, hvor vi sammen kan finde en løsning, der er tilpasset jeres specifikke behov.

Hvordan vælger du rigtige løsninger for din virksomhed - når udfordringen er nye risici, nye kvalitets- og fødevaresikkerhedskrav, forebyggelse af madsvindel, krav til bæredygtighed, sporbarhed?

I standarderne på fødevareområdet skærpes krav til madsvindel, leverandørstyring, recall, skadedyrsbekæmpelse, produktkontaktmaterialer og sporbarhed. Samtidig er der øget fokus på krav om bæredygtighed, water footprint og produktcertificering.  I DNV GL forstår vi, at det kan være en udfordring at følge med i alle de nye krav.  Derfor har vi gjort det let for dig og samlet nyttig viden, der opgraderer dig på din viden:

Hvor holder du dig opdateret med den seneste viden?

Bliver du overrasket når vi mener, at du holder dig opdateret på vores hjemmeside?  Vi vil i året der kommer dele ud af vores viden fra alverdens fødevarekonferencer, blandt andet GFSI i Berlin. Dette gør vi gennem gå-hjem-møder, webinarer, kurser med mere.  Ønsker du at blive holdt opdateret med dette skal du sørge for at være tilmeldt vores nyhedsbrev inden for fødevarerområdet. Så er du sikker på at blive inviteret som en af de første. Du tilmelder dig nyhedsbrevet her: www.dnvgl.dk/nyhedsbrev