DNV GL Danmark

ISO 9001 - Kvalitetsledelse

Synliggør jeres fokus på kvalitet og virksomhedens kunder

Kontakt os for yderligere information

Behov for mere information?

Ja tak

Kender du allerede dit behov?

Kontakt os for et tilbud
SHARE:
PRINT:
ISO 9001

Med en certificering af jeres kvalitetsledelsessystem tydeliggør I jeres engagement til konsistens, løbende forbedringer og kundetilfredshed. Det er håndgribelige forretningsmæssige fordele, som er vigtige i opbygningen af virksomhedens bæredygtige performance. ISO 9001 standarden indeholder nogle specifikke krav til et kvalitetsledelsessystem, der vil forbedre jeres evne til konsekvent at levere produkter og tjenester, der opfylder kundernes krav – såvel som myndighedernes og lovgivningsmæssige krav.

En uafhængig vurdering samt en certificering af jeres kvalitetsledelsessystem af DNV GL sender et klart signal til markedet, at I arbejder mod at implementere et effektivt kvalitetsledelsessystem i jeres organisation.

Hvad er ISO 9001?

  • ISO 9001 indeholder en model til et kvalitetsledelsessystem. Modellen fokuserer på effektiviteten af virksomhedens processer, som derved muliggør at opnå ønskede resultater.
  • Standarden fremmer implementeringen af en proces tilgang, som lægger vægt på behov, merværdi, process performance og effektivitet samt en kontinuerlig forbedring gennem objektive målinger.
  • Tidligere versioner af ISO 9001 var skræddersyet til produktionsindustrien og krævede en omfattende systemdokumentation. Den nuværende version er mere generisk og kan anvendes indenfor alle organisationer uanset type, størrelse og leveret produkt.

Hvorfor gavner en certificering vores virksomhed?

Certificering efter ISO 9001 demonstrerer overfor potentielle kunder jeres organisations evne til at opfylde deres krav og behov. Dette resulterer i:

  • Forbedret kundetilfredshed og tillid, som kan medføre øget forretning.
  • En signifikant konkurrencefordel, da flere og flere virksomheder kræver, at deres leverandører og underleverandører har en kvalitetsledelsescertificering.

Hvordan kommer vi i gang?

I skal implementere et effektivt kvalitetsledelsessystem, som opfylder kravene i standarden. DNV GL er et akkrediteret certificeringsorgan, som tilbyder uddannelse indenfor og certificering af ISO 9001. Se hvordan I kommer i gang med jeres certificering her.