DNV GL Danmark

Basiskursus - HACCP

I forbindelse med opbygning af HACCP-systemer kan man som virksomhed ofte føle, at man står med en stor opgave. Hvordan griber man det an og hvordan får man rundet alle relevante problematikker i forhold til de produkter, man producerer? Hvilken terminologi skal man anvende og kan man hente hjælp hos sin brancheforening?

Kontakt os for yderligere information

Vibeke Bagger Vibeke Bagger
Food Business Development Manager

Tilmeld dig kurset her

TILMELDING
SHARE:
PRINT:
HACCP

Training Information

  • Varighed:

    1 dag

  • Pris:

    DKK 5.900,- (ekskl. moms og inkl. kursusmateriale)

  • When:
    Add to calendar 2019/01/22 09:00 2019/01/22 18:00 Basiskursus - HACCP I forbindelse med opbygning af HACCP-systemer kan man som virksomhed ofte føle, at man står med en stor opgave. Hvordan griber man det an og hvordan får man rundet alle relevante problematikker i forhold til de produkter, man producerer? Hvilken terminologi skal man anvende og kan man hente hjælp hos sin brancheforening?
    https://www.dnvgl.dk/training/basiskursus-haccp-74721
    This only adds the training to your calendar, please remember to register for this training.
    false YYYY/MM/DD akeGphYOczrmtQTfhmEQ22349

Datoer & Lokation

Datoer
Lokation
Datoer
22. januar 2019
Lokation
DNV GL, Fredericia
Datoer
25. september 2019 
Lokation
DNV GL, Fredericia

Basiskursus - HACCP


Indhold:

Du får indsigt i arbejdsflowet fra flowdiagrammer til selve risikoanalysen og til slut taler vi om, hvad en HACCP-plan/OPRP- plan skal indeholde.


På kurset  får du bl.a. viden om:

  • Terminologien der anvendes i ISO 22000/FSSC, når man taler risikofaktoranalyser
  • Metoder til risikovurdering
  • Udarbejdelse af risikofaktoranalyse og HACCP-plan for et produkt
  • Branchekoder

Målgruppe:

Kurset henvender sig til kvalitetsfolk i fødevare- og foderindustren, nye som erfarne der ønsker inspiration til opbygning eller ændring af HACCP-delen af deres kvalitetsstyringssystem eller som blot ønsker en genopfriskning af gammel viden.

Udbytte:

Efter kurset vil du som deltager være bedre rustet til at:

  • gennemskue arbejdsflowet i forhold til at gennemføre en risikofaktoranalyse
  • forstå terminologien i standarden 
  • gennemføre selve risikofaktoranalysen og udarbejde HACCP-planer