DNV GL Danmark

Co-creation

Skab begejstring, involvering og engagement med en ny måde at fastholde og udvikle effektive processer.

Kontakt os for yderligere information

Har du spørgsmål til kurset?

Kontakt os

Tilmeld dig kurset her

TILMELDING
SHARE:
PRINT:
Man looking at the view from top of skyscrapper

Training Information

 • Varighed:

  1 dag

 • Pris:

  DKK 5.700,- (ekskl. moms).

 • Yderligere information:

  Se desuden afbestillingsbetingelser og praktiske oplysninger om kurser, konferencer og temadage hos DNV GL Business Assurance på www.dnvgl.dk/betingelser

Datoer & Lokation

Datoer
Lokation
Inkluderet
Datoer
Kontakt: trainingbadk@dnvgl.com for mere information.

Om Fremtidens ledelsessystem er co-created

Beskrivelse:

Denne nye tilgang til udvikling og implementering af et ledelsessystem – også kaldet co-creation – udvider mulighederne for alle partnere for at deltage i et mere meningsfyldt arbejde med at skabe fælles værdi. Det involverer deltagerne i konstant udvikling og deling af idéer, der øger indtjening og effektivitet for de deltagende parter.

Co-creation er et af tidens store buzz-words. Det er i bund og grund evnen til at samskabe værdi på tværs af aktører, organisationer og systemer. For at kunne co-create må man være i stand til at kunne forstå andres perspektiver i samarbejdet – og starte der. Og man skal udrustes med nye styringsværktøjer, da interne ledelsestilgange ikke rækker til at engagere eksterne. Kurset her er en indføring i co-creation mindsettet og i en struktureret 

Udbytte:

Efter kurset er du i stand til at gå hjem i egen organisation og identificere co-creation udfordringer og sætte co-creation initiativer op. Du får konkrete værktøjer og metoder til analysere og engagere andre aktører omkring udfordringer.

Indhold:

På kurset får du viden om:

 • Hvad er co-creation – og hvad er det ikke?
 • Hvornår er det relevant at co-create?
 • Konkrete metoder til udvælgelse af områder med potentiale for co-creation
 • Konkrete metoder til at identificere aktører og værdipotentiale
 • Konkrete metoder til at aktivere andre aktører om en given udfordring

Kurset indledes med en præsentation om, hvad co-creation er og hvordan organisationer rundt om i verden og herhjemme begynder at arbejde med co-creation. Herefter arbejder kursusdeltagerne i teams på egne cases i et visuelt, dynamisk og engagerende set-up. Der diskuteres, reflekteres og præsenteres. 

Målgruppe:

Alle der arbejder med engagering af interessenter som led i arbejdet med udvikling og implementering af ledelsessystemer og som har udfordringer, de ikke umiddelbart kan løse inden for virksomhedens rammer.

Undervisere:

Stine Degnegaard, Phd stipendiat og partner i Initiatives. Stine underviser i visuelle co-creation metoder på bl.a. Stanford University design school (d.school). Karen Gøgsig Jensen, antropolog og konsulent i Initiatives. 

Initiatives er en forskningsbaseret rådgivnings-virksomhed, der arbejder med at designe og drive tværorganisatoriske co-creation initiativer for store danske og internationale organisationer. 

Kontakt os Interne kurser for din virksomhed Alle vores kurser afholdes også som interne kurser, hvis I er flere fra samme organisation, der har behov for at udvikle kompetencerne og skabe bedre resultater i fællesskab.