DNV GL Danmark

Den nye ISO 22000:2018 – opgradering, forståelse og fortolkning

Den nye version af ISO 22000 træder i kraft 2018. For virksomheder/organisationer, som allerede er certificeret efter ISO 22000 og FSSC 22000 betyder det, at audit fra 2018 kan gennemføres i henhold til den nye version. Deltag på dette kursus og bliv klar til opgraderingen.

Kontakt os for yderligere information

Vibeke Bagger Vibeke Bagger
Food Business Development Manager

Tilmeld dig kurset her

TILMELDING
Ice cream processing line

Training Information

  • Varighed:

    1 dag

  • Pris:

    Pris for kurset er kr. 5.900 ekskl. moms og inkl. kursusmateriale og forplejning.

  • When:
    Add to calendar 2019/05/21 09:00 2019/05/21 18:00 Den nye ISO 22000:2018 – opgradering, forståelse og fortolkning Den nye version af ISO 22000 træder i kraft 2018. For virksomheder/organisationer, som allerede er certificeret efter ISO 22000 og FSSC 22000 betyder det, at audit fra 2018 kan gennemføres i henhold til den nye version. Deltag på dette kursus og bliv klar til opgraderingen.
    https://www.dnvgl.dk/training/den-nye-iso-22000-2018-opgradering-forstaelse-og-fortolkning-116624
    This only adds the training to your calendar, please remember to register for this training.
    false YYYY/MM/DD akeGphYOczrmtQTfhmEQ22349

Datoer & Lokation

Datoer
Lokation
Datoer
21. maj 2019
Lokation
DNV GL, Bødkervej 7A, 3.th., 7000 Fredericia
Datoer
13. november 2019
Lokation
DNV GL, Bødkervej 7A, 3.th., 7000 Fredericia

Formålet med dette kursus er, at give dig et godt overblik over de nye krav i ISO 22000:2018 standarden, så du efter kurset forstår kravene og er klar til at implementere den nye standard i din virksomhed.

Udbytte:

Efter kurset vil du have fået en god forståelse af:

  • Hvad du skal overveje, når du opgraderer dit ledelsessystem med henblik på at opfylde kravene i den nye ISO 22000 standard
  • Kravene i den nye ISO 22000 standard – hvad er nyt i forhold til den tidligere udgave, og hvilken indvirkning har det på dit ledelsessystem?
  • Hvad er High Level Structure? 
  • Hvilke krav er der til Risk assesment & HACCP analyse?
  • Hvordan fortolkes kravene i den nye standard
  • Hvordan medtages Food Vulnerability, Food Defense og Food Fraud?
  • Værktøjer til håndtering af nye krav til fødevaresikkerheden
  • Organisering af overgangen til den nye standard

Kurset er for:

  • Ansvarlige for fødevaresikkerhed, kvalitetschefer, kvalitetskoordinatorer og andre fagfolk, der er involveret i at udvikle et nyt ledelsessystem for fødevaresikkerhed eller forbereder sig på at opgradere det eksisterende ledelsessystem til den nye standard. 
  • Undervisere og konsulenter, der har brug for grundlæggende kendskab til ændringerne i den reviderede ISO 22000 standard.

Hvorfor dette kursus:

  • Kurset giver en god forståelse for de nye kravs indvirkning på dit ledelsessystem
  • Kurset giver dig et godt grundlag for at implementere de nye krav og blive opgraderet til den nye version af standarden
  • Du får mulighed for dialog med andre, der står over for lignende udfordringer