DNV GL Danmark

Eksporterer din virksomhed fødevarer til USA?

Så er det nødvendigt at kende til ”The Food Safety Modernisation Act”, der er en ny lovgivning for virksomheder, der eksporterer fødevarer til USA. Kurset klæder dig på til udfordringen og sikrer, at du er PCQI-kvalificeret.

Kontakt os for yderligere information

Vibeke Bagger Vibeke Bagger
Food Business Development Manager

Tilmeld dig kurset her

TILMELDING
SHARE:
PRINT:
HACCP

Training Information

  • Varighed:

    3 dage

  • Pris:

    DKK 11.700,- (ekskl. moms). Prisen er ekskl. overnatning og middag om aftenen. Prisen er inkl. kursusmateriale og forplejning.

  • Yderligere information:

    Se desuden afbestillingsbetingelser og praktiske oplysninger om kurser, konferencer og temadage hos DNV GL Business Assurance på www.dnvgl.dk/betingelser

  • When:
    Add to calendar 2018/10/02 09:00 2018/10/04 18:00 Eksporterer din virksomhed fødevarer til USA? Så er det nødvendigt at kende til ”The Food Safety Modernisation Act”, der er en ny lovgivning for virksomheder, der eksporterer fødevarer til USA. Kurset klæder dig på til udfordringen og sikrer, at du er PCQI-kvalificeret.
    https://www.dnvgl.dk/training/eksporterer-din-virksomhed-fodevarer-til-usa--84138
    This only adds the training to your calendar, please remember to register for this training.
    DNV GL, Fredericia false YYYY/MM/DD akeGphYOczrmtQTfhmEQ22349

Datoer & Lokation

Datoer
Lokation
Datoer
2.-4. oktober 2018
Lokation
DNV GL, Fredericia

Om Eksporterer din virksomhed fødevarer til USA?

Udbytte

I amerikansk lovgivning er der krav om individuel kvalificering til arbejdet med fødevaresikkerhed PCQI (Preventive Controls Qualified Individual). Man skal med andre ord kunne påvise, at man har modtaget den nødvendige uddannelse for at leve op til loven. Det får du ved at deltage i vores 3-dages kursus i Fredericia med en dansk og engelsk talende FDA-uddannet underviser. 

Indhold

Kurset tager direkte afsæt i de krav, der er fremsat af den amerikanske Food & Drug Administration (FDA) - dvs. alt det, som din virksomhed skal være opmærksom på, før I begiver jer ind på det amerikanske marked. Vi kommer blandt andet omkring: 

  • Introduktion til forebyggende kontrol
  • Oversigt over fødevaresikkerhedsplaner
  • GMP og andre forudsætningsprogrammer
  • Biologiske farer for fødevaresikkerheden
  • Kemiske, fysiske og økonomisk motiverede farer 
  • Analysemetoder og forebyggende kontroller
  • Verifikation, validering og registreringsprocedurer
  • Tilbagekaldelsesprocedurer
  • Oversigt over de forskellige forordninger

Målgruppe

Alle medarbejdere i virksomheder, der forarbejder fødevarer. Kurset er også oplagt for kvalitets- og udviklingsmedarbejdere, samt auditorer inden for fødevaresikkerhedsområdet samt for andre udvalgte medarbejdere i fødevareforsyningskæden, fx inden for opbevaring og distribution. 

Har du spørgsmål, er du meget velkommen til at ringe til Vibeke Bagger på 39 45 70 87 

Kontakt os Interne kurser for din virksomhed Alle vores kurser afholdes også som interne kurser, hvis I er flere fra samme organisation, der har behov for at udvikle kompetencerne og skabe bedre resultater i fællesskab.