DNV GL Danmark

FSMS Auditor/Lead Auditor med eksamen

Få et Lead Auditorkursus for fødevaresikkerhedsauditorer på dansk. Kurset afsluttes med en internationalt anerkendt eksamen og gennemføres i samarbejde med QMS Consult.

Kontakt os for yderligere information

Vibeke Bagger Vibeke Bagger
Food Business Development Manager

Tilmeld dig kurset her

TILMELDING
FSSC 22000 – Food Safety System Certification Scheme

Training Information

 • Varighed:

  5 dage

 • Pris:

  Pris for kurset med overnatning er 24.120 kr. excl. moms, og er inkl. hotel, forplejning, kursusmateriale, ISO 22000 standard og kursusbevis. Prisen for kurset uden overnatning er 19.600 kr. excl. moms, men incl. forplejning, kursusmateriale, ISO 22000 standard og kursusbevis.

 • When:
  Add to calendar 2019/05/06 09:00 2019/05/10 18:00 FSMS Auditor/Lead Auditor med eksamen Få et Lead Auditorkursus for fødevaresikkerhedsauditorer på dansk. Kurset afsluttes med en internationalt anerkendt eksamen og gennemføres i samarbejde med QMS Consult.
  https://www.dnvgl.dk/training/fsms-auditor-lead-auditor-med-eksamen-94279
  This only adds the training to your calendar, please remember to register for this training.
  Sophiendal Gods, Låsbyvej 82, 8660 Skanderborg false YYYY/MM/DD akeGphYOczrmtQTfhmEQ22349

Kursus nr. 

A17365

Beskrivelse

Bliv klædt på til at blive Lead auditor, så du professionelt kan gennemføre 1., 2. og 3. parts audits af fødevaresikkerhedssystemer efter ISO 22000 i overensstemmelse med ISO 19011. Kurset er på dansk. Kurset gennemgår grundigt auditering ift. ISO 22000, og med denne standard som udgangspunkt får du en grundig træning i at gennemføre audit. Kurset omhandler blandt andet planlægning, gennemførelse, rapportering, auditorrollen, mødeplanlægning, udfærdigelse og brug af tjeklister samt håndtering af vanskelige situationer. Vi anbefaler, at du har en god basis viden om kravelementerne i ISO 22000 og har kendskab til auditering og HACCP, før du deltager på dette kursus. Det er et krav, at du deltager aktivt i alle kursusaktiviteterne, og du vil løbende blive bedømt. Du skal bestå den løbende bedømmelse, og kurset afsluttes med en skriftlig eksamen. ISO 22000 standarden fremsendes til deltagerne inden kurset til grundig gennemlæsning. Standarden skal medbringes på kurset, hvor den bliver brugt løbende i auditeringsopgaverne. Der skal forventes aftenarbejde i form af opgaveløsning og gennemlæsning af udleveret materiale.

Målgruppe

Kurset henvender sig til personer, som har behov for en omfattende og kompetencegivende audit-uddannelse indenfor fødevaresikkerhedssystemer og personer som ønsker et CQI/IRCA certificeret Lead Auditor kursus i ISO 22000.  

Udbytte

Du kan selvstændigt og professionelt planlægge, gennemføre og rapportere alle typer af audits med et effektivt resultat. Desuden giver kurset dig mulighed for at blive registreret ISO 22000-auditor hos CQI/IRCA – International Register of Certificated Auditors. De kursusdeltagere, som består kurset (den løbende bedømmelse og skriftlige eksamen) bliver tildelt et certifikat (Certificate of Succesful  Completion) med CQI/IRCA-logo. 

Interne kurser for din virksomhed

Kontakt os