DNV GL Danmark

FSMS Auditor/Lead Auditor med eksamen

Få et Lead Auditorkursus for fødevaresikkerhedsauditorer på dansk. Kurset afsluttes med en internationalt anerkendt eksamen og gennemføres i samarbejde med QMS Consult.

Kontakt os for yderligere information

Vibeke Bagger Vibeke Bagger
Food Business Development Manager

Tilmeld dig kurset her

TILMELDING
SHARE:
PRINT:
FSSC 22000 – Food Safety System Certification Scheme

Training Information

  • Varighed:

    5 dage

  • Pris:

    Pris for kurset med overnatning er 23.345 kr. excl. moms, og er inkl. hotel, forplejning, kursusmateriale, ISO 22000 standard og kursusbevis. Prisen for kurset uden overnatning er 18.970 kr. excl. moms, men incl. forplejning, kursusmateriale, ISO 22000 standard og kursusbevis.

Kursus nr. 

A17365

Beskrivelse

Bliv klædt på til at blive Lead auditor, så du professionelt kan gennemføre 1., 2. og 3. parts audits af fødevaresikkerhedssystemer efter ISO 22000 i overensstemmelse med ISO 19011. Kurset er på dansk. Kurset gennemgår grundigt auditering ift. ISO 22000, og med denne standard som udgangspunkt får du en grundig træning i at gennemføre audit. Kurset omhandler blandt andet planlægning, gennemførelse, rapportering, auditorrollen, mødeplanlægning, udfærdigelse og brug af tjeklister samt håndtering af vanskelige situationer. Vi anbefaler, at du har en god basis viden om kravelementerne i ISO 22000 og har kendskab til auditering og HACCP, før du deltager på dette kursus. Det er et krav, at du deltager aktivt i alle kursusaktiviteterne, og du vil løbende blive bedømt. Du skal bestå den løbende bedømmelse, og kurset afsluttes med en skriftlig eksamen. ISO 22000 standarden fremsendes til deltagerne inden kurset til grundig gennemlæsning. Standarden skal medbringes på kurset, hvor den bliver brugt løbende i auditeringsopgaverne. Der skal forventes aftenarbejde i form af opgaveløsning og gennemlæsning af udleveret materiale.

Målgruppe

Kurset henvender sig til personer, som har behov for en omfattende og kompetencegivende audit-uddannelse indenfor fødevaresikkerhedssystemer og evt. har brug for at blive godkendt IRCA ISO 22000-auditor.

Udbytte

Du kan selvstændigt og professionelt planlægge, gennemføre og rapportere alle typer af audits med et effektivt resultat. Desuden giver kurset dig mulighed for at blive registreret ISO 22000-auditor hos IRCA – International Register of Certificated Auditors. De kursusdeltagere, som består kurset (den løbende bedømmelse og skriftlige eksamen) bliver tildelt et certifikat (Certificate of Succesful  Completion) med IRCA-logo.

Varighed

5 dage

Pris

23.345 kr. excl. moms, inkl. hotel, forplejning, kursusmateriale, ISO 22000 standard og kursusbevis.

Tid og sted

12.-16. marts 2018

3.-7. september 2018

Tilmeldings­frist

30 dage før kursusstart

Kontakt os Interne kurser for din virksomhed Alle vores kurser afholdes også som interne kurser, hvis I er flere fra samme organisation, der har behov for at udvikle kompetencerne og skabe bedre resultater i fællesskab.