DNV GL Danmark

Indblik i den nye standard for foder ISO/TS 22002-6

SQF Safety Quality Food Program

Dansk Standard og DAKOFO indgik et samarbejde om at udvikle et såkaldt PRP-program til fodervirksomheder. En ny teknisk specifikation, der skræddersyr kravene til indretning, udstyr, opbevaring og drift til fodervirksomheder. Den nye standard DS/ISO/TS 22002-6:2016, Basisprogrammer (PRP) for fødevaresikkerhed – Del 6: Produktion af foder og føde til dyr er et væsentligt bidrag til fortsat at kunne dokumentere den høje foder- og fødevaresikkerhed i danskproducerede foder- og fødevarer.

Indblik i den nye standard for foder ISO/TS 22002-6


Indhold:

Du får indsigt i, hvad standarden indeholder og hvad der kræves for at blive certificeret op imod den.

Målgruppe:

Kurset henvender sig til alle, som påtænker at blive certificeret op imod ISO/TS 22002-6.

Udbytte:

Efter kurset vil du være i stand til at forstå og implementere standarden i egen organisation.

Underviser:

Joan er Lead Auditor indenfor kvalitet og fødevaresikkerhed og har arbejdet som auditor i certificeringsbranchen siden 2011. Mange års erfaring med kvalitet og fødevaresikkerhed fra hovedsagelig levnedsmiddelbranchen og farmaceutisk industri. Joan har desuden flere års erfaring med ledelse, opbygning af fødevare- og kvalitetsledelsessystemer, vedligeholdelse og udvikling af kvalitetsledelsessystemer, træning og uddannelse og kundekrav. 

Yderligere information

Medbring gerne dit eget eksemplar af standarden.

Kontakt os for yderligere information

Vibeke Bagger
Vibeke Bagger

Food Business Development Manager

Send email

Tilmeld dig kurset her

TILMELDING

Varighed:

1 dag

Pris:

DKK 5.900,- (ekskl. moms og inkl. kursusmateriale og forplejning)

Indblik i den nye standard for foder ISO/TS 22002-6


Indhold:

Du får indsigt i, hvad standarden indeholder og hvad der kræves for at blive certificeret op imod den.

Målgruppe:

Kurset henvender sig til alle, som påtænker at blive certificeret op imod ISO/TS 22002-6.

Udbytte:

Efter kurset vil du være i stand til at forstå og implementere standarden i egen organisation.

Underviser:

Joan er Lead Auditor indenfor kvalitet og fødevaresikkerhed og har arbejdet som auditor i certificeringsbranchen siden 2011. Mange års erfaring med kvalitet og fødevaresikkerhed fra hovedsagelig levnedsmiddelbranchen og farmaceutisk industri. Joan har desuden flere års erfaring med ledelse, opbygning af fødevare- og kvalitetsledelsessystemer, vedligeholdelse og udvikling af kvalitetsledelsessystemer, træning og uddannelse og kundekrav. 

Yderligere information

Medbring gerne dit eget eksemplar af standarden.

Datoer & Lokation

Datoer Lokation
Datoer
Kurset oprettes efter behov. Kontakt hos venligst.