DNV GL Danmark

Kursus om BRC Food Issue 8

BRCGS Global Standard for Food Safety

Formålet med dette kursus er, at give dig et godt overblik over de nye krav i BRC Food Issue 8, så du efter kurset forstår kravene, og er klar til at implementere den nye standard i din virksomhed.

Om Kursus om BRC Food Issue 8 

Udbytte:

Efter kurset vil du have fået en god forståelse af:

  • Baggrunden for BRC standarderne
  • Væsentlige ændringer i BRC Food fra Issue 7 til Issue 8
  • Hvad du skal overveje, når du opgraderer dit ledelsessystem med henblik på at opfylde kravene i den nye BRC Food Issue 8. 
  • Tillægsmoduler til BRC Food – Indhold og relevans
         - FSMA, Meat Supply Chain Assurance, AOECS Gluten Free Foods, traded goods, food safety Culture
  • Værktøjer til håndtering af nye krav til fødevaresikkerheden
  • Organisering af overgangen til den nye standard

Kurset er for:

  • Ansvarlige for fødevaresikkerhed, kvalitetschefer, kvalitetskoordinatorer og andre fagfolk, der er involveret i at udvikle et nyt ledelsessystem for fødevaresikkerhed eller forbereder sig på at opgradere det eksisterende ledelsessystem til den nye standard
  • Undervisere og konsulenter, der har brug for grundlæggende kendskab til ændringerne i den reviderede BRC Food Issue 8 standard
  • Der forventes en aktiv deltagelse fra alle deltagere
  • Medbring gerne en kopi af standarden

Hvorfor dette kursus:

  • Kurset giver en god forståelse for de nye kravs indvirkning på dit ledelsessystem
  • Kurset giver dig et godt grundlag for at implementere de nye krav og blive opgraderet til den nye version af standarden
  • Du får mulighed for dialog med andre, der står over for lignende udfordringer

Kontakt os for yderligere information

Vibeke Bagger
Vibeke Bagger

Food Business Development Manager

Send email

Tilmeld dig kurset her

TILMELDING

Varighed:

1 dag

Pris:

5.900 DKK ex. moms.

Yderligere information:

Se desuden afbestillingsbetingelser og praktiske oplysninger om kurser, konferencer og temadage hos DNV GL på www.dnvgl.dk/betingelser

Om Kursus om BRC Food Issue 8 

Udbytte:

Efter kurset vil du have fået en god forståelse af:

  • Baggrunden for BRC standarderne
  • Væsentlige ændringer i BRC Food fra Issue 7 til Issue 8
  • Hvad du skal overveje, når du opgraderer dit ledelsessystem med henblik på at opfylde kravene i den nye BRC Food Issue 8. 
  • Tillægsmoduler til BRC Food – Indhold og relevans
         - FSMA, Meat Supply Chain Assurance, AOECS Gluten Free Foods, traded goods, food safety Culture
  • Værktøjer til håndtering af nye krav til fødevaresikkerheden
  • Organisering af overgangen til den nye standard

Kurset er for:

  • Ansvarlige for fødevaresikkerhed, kvalitetschefer, kvalitetskoordinatorer og andre fagfolk, der er involveret i at udvikle et nyt ledelsessystem for fødevaresikkerhed eller forbereder sig på at opgradere det eksisterende ledelsessystem til den nye standard
  • Undervisere og konsulenter, der har brug for grundlæggende kendskab til ændringerne i den reviderede BRC Food Issue 8 standard
  • Der forventes en aktiv deltagelse fra alle deltagere
  • Medbring gerne en kopi af standarden

Hvorfor dette kursus:

  • Kurset giver en god forståelse for de nye kravs indvirkning på dit ledelsessystem
  • Kurset giver dig et godt grundlag for at implementere de nye krav og blive opgraderet til den nye version af standarden
  • Du får mulighed for dialog med andre, der står over for lignende udfordringer

Datoer & Lokation

Datoer Lokation
Datoer
18. juni 2019
Lokation
DNV GL, Fredericia

Interne kurser for din virksomhed

Kontakt os