DNV GL Danmark

Kursus om BRC Food Issue 8

Formålet med dette kursus er, at give dig et godt overblik over de nye krav i BRC Food Issue 8, så du efter kurset forstår kravene, og er klar til at implementere den nye standard i din virksomhed.

Kontakt os for yderligere information

Vibeke Bagger Vibeke Bagger
Food Business Development Manager

Tilmeld dig kurset her

TILMELDING
BRC Global Standard for Food Safety

Training Information

  • Varighed:

    1 dag

  • Pris:

    5.900 DKK ex. moms.

  • Yderligere information:

    Se desuden afbestillingsbetingelser og praktiske oplysninger om kurser, konferencer og temadage hos DNV GL på www.dnvgl.dk/betingelser

  • When:
    Add to calendar 2019/04/25 09:00 2019/04/25 18:00 Kursus om BRC Food Issue 8 Formålet med dette kursus er, at give dig et godt overblik over de nye krav i BRC Food Issue 8, så du efter kurset forstår kravene, og er klar til at implementere den nye standard i din virksomhed.
    https://www.dnvgl.dk/training/kursus-om-brc-food-issue-8--131484
    This only adds the training to your calendar, please remember to register for this training.
    false YYYY/MM/DD akeGphYOczrmtQTfhmEQ22349

Datoer & Lokation

Datoer
Lokation
Datoer
25. april 2019
Lokation
DNV GL, Fredericia
Datoer
18. juni 2019
Lokation
DNV GL, Fredericia

Om Kursus om BRC Food Issue 8 

Udbytte:

Efter kurset vil du have fået en god forståelse af:

  • Baggrunden for BRC standarderne
  • Væsentlige ændringer i BRC Food fra Issue 7 til Issue 8
  • Hvad du skal overveje, når du opgraderer dit ledelsessystem med henblik på at opfylde kravene i den nye BRC Food Issue 8. 
  • Tillægsmoduler til BRC Food – Indhold og relevans
         - FSMA, Meat Supply Chain Assurance, AOECS Gluten Free Foods, traded goods, food safety Culture
  • Værktøjer til håndtering af nye krav til fødevaresikkerheden
  • Organisering af overgangen til den nye standard

Kurset er for:

  • Ansvarlige for fødevaresikkerhed, kvalitetschefer, kvalitetskoordinatorer og andre fagfolk, der er involveret i at udvikle et nyt ledelsessystem for fødevaresikkerhed eller forbereder sig på at opgradere det eksisterende ledelsessystem til den nye standard
  • Undervisere og konsulenter, der har brug for grundlæggende kendskab til ændringerne i den reviderede BRC Food Issue 8 standard
  • Der forventes en aktiv deltagelse fra alle deltagere
  • Medbring gerne en kopi af standarden

Hvorfor dette kursus:

  • Kurset giver en god forståelse for de nye kravs indvirkning på dit ledelsessystem
  • Kurset giver dig et godt grundlag for at implementere de nye krav og blive opgraderet til den nye version af standarden
  • Du får mulighed for dialog med andre, der står over for lignende udfordringer

Interne kurser for din virksomhed

Kontakt os