DNV GL Danmark

Kvalitetslederuddannelsen

Få et uddannelsesforløb, der klæder dig på til at håndtere alle kvalitetslederens udfordringer. Du får en helhedsforståelse for ledelsessystemer og processer med udgangspunkt i din egen hverdag. Uddannelsen har fokus på både metode og værktøjer, og går i dybden med emner som ledelsessystemer, Risk Management, processer, implementering, audit, kommunikation, innovation og forretningsudvikling.

Kontakt os for yderligere information

Har du spørgsmål til kurset?

Kontakt os

Tilmeld dig kurset her:

TILMELD DIG HER
kvalitetsleder, kvalitetslederuddannelse

Training Information

 • Varighed:

  5 moduler (11 kursusdage)

 • Pris:

  DKK 46.000,- (ex. moms). Kursusprisen er ekskl. middag om aftenen og overnatning. Ved tilmelding, kan der vælges middag om aftenen og overnatning. Prisen for overnatninger og middage om aftenen er 6.600 kr. ex. moms for hele uddannelsen. Det faktueres sammen med kursusprisen.

 • When:
  Add to calendar 2019/09/10 09:00 2019/12/05 18:00 Kvalitetslederuddannelsen Få et uddannelsesforløb, der klæder dig på til at håndtere alle kvalitetslederens udfordringer. Du får en helhedsforståelse for ledelsessystemer og processer med udgangspunkt i din egen hverdag. Uddannelsen har fokus på både metode og værktøjer, og går i dybden med emner som ledelsessystemer, Risk Management, processer, implementering, audit, kommunikation, innovation og forretningsudvikling.
  https://www.dnvgl.dk/training/kvalitetslederuddannelsen-28416
  This only adds the training to your calendar, please remember to register for this training.
  Frederik VI's Hotel - Odense (Efterår 2019) false YYYY/MM/DD akeGphYOczrmtQTfhmEQ22349

Datoer & Lokation

Datoer
Lokation
Inkluderet
Datoer

Modul 1: 10. september 2019

Modul 2: 1.-3. oktober 2019

Modul 3: 23.-24. oktober 2019

Modul 4: 12.-13. november 2019           

Modul 5: 3.-5. december 2019  

Lokation

Odense

Inkluderet
Kurset inkluderer kursusmaterialer og forplejning. Ekskl. middag om aftenen og overnatning.

Om Kvalitetslederuddannelsen

Kompetencekrav:

Vi anbefaler, at alle deltagere på uddannelsen har en grundlæggende viden om kravene i ISO 9001-standarden. Har du ingen erfaringer med ISO 9001 og kvalitetsledelse, kan du med fordel deltage i kurset Grundlæggende kvalitetsledelse forud for din deltagelse i Kvalitetslederuddannelsen.

Vi gør opmærksom på, at uddannelsen er intensiv, og at et tilfredsstillende udbytte og eksamensresultat forudsætter, at du er velforberedt og yder en aktiv indsats under uddannelsen. 

Undervisere:

På kurset møder du erfarne undervisere og konsulenter/auditorer fra DNV GL. Alle undervisere har praktisk erfaring med ledelsessystemer, processer og audit. Uddannelsen tilrettelægges, så indholdet er relevant for alle typer virksomheder.

 • Susan Heilemann, selvstændig konsulent og lead auditor
 • Peter Nygaard, selvstændig konsulent
 • Kasper Mühlbach, selvstændig konsulent og lead auditor

Målgruppe:

Uddannelsen er relevant for ansatte i alle slags virksomheder i både den private og offentlige sektor, som:

 • Nyudnævnte kvalitetschefer eller kvalitetschefer med flere års erfaring, som har brug for ny inspiration og dokumentation for deres viden
 • Systemansvarlige, kvalitetskoordinatorer og/eller interne auditorer
 • Produktionsansvarlige, fabrikschefer og andre med ansvar for tilvejebringelse af produkter og serviceydelser
 • Konsulenter
 • Ledige akademikere, som ønsker opkvalificering, eller andre, der ønsker kompetencer inden for ledelsessystemer og audit.

Dit udbytte:

Kvalitetslederuddannelsen klæder dig på til at håndtere alle kvalitetslederens udfordringer. Du får en helhedsforståelse for ledelsessystemer og processer med udgangspunkt i din egen hverdag. Uddannelsen har fokus på både metode og værktøjer, og går i dybden med emner som ledelsessystemer, Risk management, processer, implementering, audit, kommunikation, innovation og forretningsudvikling. Med denne uddannelse styrker du dine kompetencer som kvalitetsleder, du bliver i stand til at skabe og påvise resultater gennem ledelsessystemer og du får mulighed for at styrke din markedsværdi som kvalitetsleder med et eksamensbevis, der dokumenterer dine kompetencer.

Din virksomheds udbytte:

Din virksomhed får gavn af, at du uddannes til en professionel kvalitetsleder, der vil kunne arbejde endnu mere struktureret, målrettet og resultatorienteret inden for relevante områder. Dine evner skærpes nemlig til gavn for virksomheden ved, at du i løbet af uddannelsen skal løse opgaver, hvor situationerne vil være udtænkt sådan, at de ligner konkrete udfordringer og eksempler fra din virksomheds dagligdag inddrages. Den erfaring, du opnår ved at løse opgaverne, kan altså efter endt uddannelse overføres direkte til din hverdag som kvalitetsleder til gavn for både dig og din virksomhed. Som eksamineret kvalitetsleder står du og din virksomhed stærkere, og du bliver i stand til at skabe og påvise resultater – også på bundlinjen.

Hvorfor eksamineret kvalitetsleder?

Med en kompetencegivende kvalitetslederuddannelse styrker du din markedsværdi, da du med et eksamensbevis fra et anerkendt certificeringsorgan kan dokumentere, at du har en helhedsforståelse for ledelsessystemer og processer, og at du er i stand til at skabe og påvise resultater gennem ledelsessystemer.

Tidspunkt​er:

Efterår 2019

Modul 1: 10. september 2019

Modul 2: 1.-3. oktober 2019

Modul 3: 23.-24. oktober 2019

Modul 4: 12.-13. november 2019           

Modul 5: 3.-5. december 2019 Afholdelsessted:

Frederik VI's Hotel
Rugårdsvej 590 
5210 Odense
Tlf.: 65 94 13 13