DNV GL Danmark

Legepladssikkerhed - Opgraderingskursus - nye standarder for legepladssikkerhed

Kurset afholdes af DALPIN ApS, Herluf Trolles Vej 34, 5220 Odense SØ. E-mail: mail@dalpin.dk Har du brug for viden om ændringerne i forhold til de eksisterende standarder afholder DALPIN ApS i samarbejde med DNV GL opgraderingskurser, der giver overblik over det nye indhold i standarderne.

Kontakt os for yderligere information

Har du spørgsmål til kurset?

Kontakt os

Tilmeld dig kurset her

TILMELDING
SHARE:
PRINT:
Risk Management

Training Information

 • Varighed:

  1 dag

 • Pris:

  DKK 3.000,- (ex. moms).

 • When:
  Add to calendar 2018/10/10 09:00 2018/10/10 18:00 Legepladssikkerhed - Opgraderingskursus - nye standarder for legepladssikkerhed Kurset afholdes af DALPIN ApS, Herluf Trolles Vej 34, 5220 Odense SØ. E-mail: mail@dalpin.dk Har du brug for viden om ændringerne i forhold til de eksisterende standarder afholder DALPIN ApS i samarbejde med DNV GL opgraderingskurser, der giver overblik over det nye indhold i standarderne.
  https://www.dnvgl.dk/training/legepladssikkerhed-opgraderingskursus-nye-standarder-for-legepladssikkerhed-116131
  This only adds the training to your calendar, please remember to register for this training.
  DALPIN ApS, Odense false YYYY/MM/DD akeGphYOczrmtQTfhmEQ22349

På kurset får du en introduktion til de nye punkter i de reviderede legepladsstandarder, som er nævnt ovenfor. Alle ændringer samt nye punkter gennemgås. Der udstedes et kursusbevis ved bestået eksamen. Har man et gyldigt legepladsinspektørcertifikat, kan dette opdateres med de nye standarder mod betaling (er inkluderet i de DKK 3.000 ekskl. moms.)

Forud for kurset bedes du selv anskaffe dig de nye standarder DS/EN 1176:2017 del 1, 2, 3, 4 og 6. De kan bestilles enten i papirformat eller på PDF på Dansk Standard Forlag: Besøg webshoppen her. Standarderne bedes medbragt på kurset.

Underviser på kurset er Bjarne Lundgaard Terndrup og du kan tilmelde dig her mail@dalpin.dk

Kursusdato: 

10. oktober kl. 9:00-16:00

Afholdelsessted:

DALPIN ApS, Herluf Trolles Vej 34, 5220 Odense SØ.