DNV GL Danmark

Opbygning og audit af HACCP systemer

HACCP

På dette kursus lærer du at gennemføre målrettede audits, som viser, at HACCP-systemet er udarbejdet i overensstemmelse med Codex Alimentarus.

Om Opbygning og audit af HACCP systemer

Målgruppe:

Kurset henvender sig til dig, der deltager i at udvikle et HACCP-system eller udfører interne audits eller leverandøraudits. Et effektivt HACCP-system er en forudsætning for at forebygge fejl og det er et krav i lovgivningen, samt i alle certificeringsstandarder indenfor fødevarer og foder. Det er en fordel, hvis du allerede har et grundlæggende kendskab til HACCP-systemets opbygning.

Mål:

Efter kurset kan du planlægge og udføre audits af et HACCP-system og rapportere om det.

Indhold:

Kurset varer to dage, hvor vi blandt andet kommer omkring disse temaer:

  • Rundt om HACCP efter Codex Alimentarus
  • Audits af HACCP-systemet
  • Vurdering af systemets opbygning
  • Evaluering af risiko og risikoreducerende foranstaltninger
  • Vurdering af forudsætninger og kritiske kontrolpunkter (CCP’er)
  • Validering og verificeringsaktiviteter
  • Rapportering og opfølgning

På kurset veksles der mellem undervisning og gruppeøvelser. 

Kontakt os for yderligere information

Birgit Lund Nielsen Training Manager DNV GL
Birgit Lund Nielsen

Training Manager, +45 39457093

Send email

Tilmeld dig kurset her

TILMELDING

Varighed:

1 dag

Pris:

DKK 5.900,- (ekskl. moms)

Yderligere information:

Se desuden afbestillingsbetingelser og praktiske oplysninger om kurser, konferencer og temadage hos DNV GL Business Assurance på www.dnvgl.dk/betingelser

Om Opbygning og audit af HACCP systemer

Målgruppe:

Kurset henvender sig til dig, der deltager i at udvikle et HACCP-system eller udfører interne audits eller leverandøraudits. Et effektivt HACCP-system er en forudsætning for at forebygge fejl og det er et krav i lovgivningen, samt i alle certificeringsstandarder indenfor fødevarer og foder. Det er en fordel, hvis du allerede har et grundlæggende kendskab til HACCP-systemets opbygning.

Mål:

Efter kurset kan du planlægge og udføre audits af et HACCP-system og rapportere om det.

Indhold:

Kurset varer to dage, hvor vi blandt andet kommer omkring disse temaer:

  • Rundt om HACCP efter Codex Alimentarus
  • Audits af HACCP-systemet
  • Vurdering af systemets opbygning
  • Evaluering af risiko og risikoreducerende foranstaltninger
  • Vurdering af forudsætninger og kritiske kontrolpunkter (CCP’er)
  • Validering og verificeringsaktiviteter
  • Rapportering og opfølgning

På kurset veksles der mellem undervisning og gruppeøvelser. 

Datoer & Lokation

Datoer Lokation
Datoer
13. maj 2020
Lokation
Online
Datoer
4. november 2020
Lokation
Fredericia

Interne kurser for din virksomhed

Kontakt os