DNV GL Danmark

Seminar om Automatisering & digitalisering

Succesfuld automatisering og digitalisering tager afsæt i kompetenceudvikling. På dette seminar får du råd og inspiration til, hvordan din virksomhed automatiserer og digitaliserer jeres processer med succes. Vi kommer omkring kompetencer, kvalitetskrav og vigtige erfaringer fra andre virksomheder.

Kontakt os for yderligere information

Mere information

Ja tak

Tilmeld dig kurset her

TILMELDING
SHARE:
PRINT:
ISO 20000 1134x300

Training Information

  • Varighed:

    1 dag

  • Pris:

    DKK 5.700,- (ekskl. moms).

  • Yderligere information:

    Se desuden afbestillingsbetingelser og praktiske oplysninger om kurser, konferencer og temadage hos DNV GL Business Assurance A/S på www.dnvgl.dk/betingelser

Om Seminar om Automatisering & digitalisering 

Beskrivelse:

Der er store gevinster ved at automatisere og digitalisere virksomhedens processer. Men det kræver grundig forberedelse og et skarpt øje på kvaliteten - ikke mindst via en klar plan for udvikling af de nødvendige kompetencer i hele organisationen.   

På seminaret møder du eksperter og repræsentanter fra andre virksomheder, som videregiver deres erfaringer. Og så får du overblik over kravene i certificeringsstandarderne - fx de nye ISO-standarder, FSSC22000, BRC, IFS. 

Udbytte:

Efter seminaret har du fået indsigt i organisatoriske og ledelsesmæssige udfordringer, der ofte følger med indføring af ny teknologi. Du kender til betydningen af at bevare og udvikle de kompetencer, I har i virksomheden - og du har fået inspiration til, hvordan du driver og sætter indsatsen i system.

Indhold:

Dagen byder på en række indlæg og diskussioner blandt deltagerne. Her et udpluk af dagens indlæg:

Acceleration i fremtidens kompetencebehov i produktionsvirksomheder

Ved Annette Duch Gronemann, ledelseskonsulent og grundlægger af PlusPotential

Der blive efterspørgsel efter omstillingsparate medarbejdere, der kan programmere anlæg og robotter - fx procesoperatører og procesteknologer med uddannelsesbaggrunde som traditionelle håndværkere. Hvordan håndterer virksomhederne den udfordring?

Hvad siger den nye standard om dokumentation af kompetencer?

Ved Vibeke Bagger, Food Business Development Manager i DNV GL

Den nye ISO standard og de andre standarder (fx FSSC22000, BRC, IFS) udbygger kravene til afdækning og dokumentation af virksomhedens kompetencer for at sikre kvalitet. Vi gennemgår kravene og ser på praktiske eksempler.

Erfaringer fra Slagterierne 

Ved Niels-Henrik Grothe, Director of Automation i Teknologisk Institut 

Hvordan Slagterierne har grebet implementeringen af digitalisering og automatisering an i praksis - og hvordan har det påvirket virksomhedernes behov for kompetencer? Ny teknologi kræver opdatering af kompetencer og træning af medarbejdere. 

Implementeringsprocessen skal brolægges med kompetenceudvikling

Ved Annette Duch Gronemann, ledelseskonsulent og grundlægger af PlusPotential

Fire operationelle råd til, hvordan man kommer tørskoet i mål med implementeringen af automatisering og digitalisering. Oplægget fungerer som afsæt for en diskussion i mindre grupper samt en opsamling på dagens vigtigste pointer.

Målgruppe:

Dagen er særlig relevant for ansatte i procesindustrien og produktionsvirksomheder, så som:

• Kvalitetschefer og kvalitetskoordinatorer

• Systemansvarlige, produktionsansvarlige og fabrikschefer 

• HR-ledere og uddannelsesansvarlige

• Konsulenter.

Kontakt os Interne kurser for din virksomhed Alle vores kurser afholdes også som interne kurser, hvis I er flere fra samme organisation, der har behov for at udvikle kompetencerne og skabe bedre resultater i fællesskab.
Klik her Hvilket kursus skal du på? Hvilket kursus skal du på for at blive klædt på til de nye ISO standarder? Hvordan får du mest ud af dine Interne Audits? Skal du have opdateret dine kompetencer?